Inschrijven

Cultuurmenu voor het voortgezet onderwijs (VO)

Via de knop inschrijven wordt een nieuw venster geopend waarop u de school kunt registreren.
U krijgt eerst de vraag om een account aan te maken, daarna krijgt u een email met een link en een inlogcode. Deze link verwijst naar de pagina van de roostermakers, hier kunt u met de code inloggen en klassen gaan inschrijven.
Als u de school al hebt geregistreerd, dan kunt u rechtstreeks naar de inlogpagina gaan.

Inschrijven voor het schooljaar 2017-2018 

Bij het boeken wordt gevraagd om steeds per klas 1 t/m 3 te kiezen voor een leerlijn, ‘Kunst en cultuur’ of ‘Mens en maatschappij’ en vervolgens voor een heel menu. Er kunnen ook meerdere menu’s gekozen worden.
Bij het boeken verschijnen de beschikbare data waaruit u kunt kiezen. Als de lessen volgeboekt zijn, verschijnen data van de andere menu’s in beeld binnen de gekozen leerlijn.
Tijdens het boeken wordt gevraagd om gegevens in te vullen. Wilt u dit zo nauwkeurig mogelijk doen, dit is belangrijk voor het samenstellen van het rooster.
Vult u bij de gegevens ook altijd in:

  1. alle klassen die u wilt opgeven met het juiste aantal leerlingen per klas;
  2. het niveau van de groep: vmbo tl of havo/vwo;
  3. de naam van de klassendocent die meegaat.

Direct bij het inschrijven stelt u zelf het rooster samen voor de klassen die u hebt opgegeven.
Bij het inschrijven wordt gevraagd of uw school nog gebruik wil maken van de huidige CJP Cultuurkaart van het schooljaar 2016-2017 of van het nieuwe schooljaar 2017 -2018, of geen gebruik wil maken van deze kaart.

Inschrijvingsstop

Er kan een bepaald maximum aantal klassen deelnemen. Inschrijving zal geschieden opvolgorde van aanmelding.

Roosters en start Cultuurmenu VO
De school ontvangt direct een online rooster. Binnen 14 dagen kan de school nog wijzigen, als uw school daarna akkoord gaat met het rooster is dit definitief. De eerste cultuurmenulessen zullen begin oktober van start gaan.

Inschrijven voor andere erfgoedlessen
Voor inschrijving voor andere erfgoedlessen naast het Cultuurmenu kunt u rechtstreeks contact opnemen met de erfgoedinstellingen, zie adressen en websites bij contact.