Inschrijven

Cultuurmenu voor het voortgezet onderwijs (VO)

Via de knop inschrijven wordt een nieuw tabblad geopend waarop u kunt inloggen of de school kunt registreren.

Bij een inschrijving krijgt u z.s.m. een mail van Cultuurmenu met de inloggegevens.

Inschrijven voor het schooljaar 2019-2020

Inschrijven kan vanaf 13 mei 2019.

Schrijf zo snel mogelijk in om te voorkomen dat de lessen zijn volgeboekt.

Opgeven van klassen en reserveren

Bij het aanmaken van een reservering wordt gevraagd diverse gegevens in te vullen. Wilt u dit zo nauwkeurig mogelijk doen, dit is belangrijk voor het samenstellen van het rooster.
Vult u bij de gegevens altijd in:

  1. alle klassen die u wilt opgeven met het juiste aantal leerlingen per klas
  2. het niveau van de groep
  3. de naam van de klassendocent die meegaat

Vervolgens wordt het leerjaar van de klas aangegeven. Daarna worden de beschikbare musea getoond. Na het selecteren van een museum kan een keuze worden gemaakt uit één van de (nog) beschikbare data.

Tenslotte wordt gevraagd of uw school nog gebruik wil maken van de huidige CJP Cultuurkaart van het schooljaar 2018/2019 of van het nieuwe schooljaar 2019/2020, of geen gebruik wil maken van deze kaart. U kunt hier ook aangeven of u gebruik wilt maken van de Cultuurmenu bus.

Reserveringen en start Cultuurmenu VO

Op de website kan de school altijd de reserveringen bekijken. Na reservering is er per boeking nog 2 dagen bedenktijd, daarna zijn de reserveringen definitief. De eerste museumlessen zullen in oktober 2019 van start gaan.

Haagse subsidie cultuurbezoek

Vanaf schooljaar 2019-2020 stelt de gemeente Den Haag subsidie beschikbaar voor de eerste twee leerjaren van het voortgezet onderwijs. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat je school gebruikmaakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer informatie over subsidie.