Inschrijven

Cultuurmenu voor het voortgezet onderwijs (VO)
Via de knop inschrijven wordt een nieuw tabblad geopend waarop u kunt inloggen of de school kunt registreren.
Bij een nieuwe inschrijving krijgt u z.s.m. een mail van Cultuurmenu met de inloggegevens.

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022

  • Van 4 mei tot en met 31 oktober kan de school in het online boekingssysteem per museum uit beschikbare data kiezen;
  • Daarna kan de school in het onlineboekingssysteem aangeven in welk deel van de maand er een les gewenst wordt. Ons roosterteam gaat dan zelf de musea verzoeken of er beschikbare data zijn en dit wordt teruggekoppeld naar de school.
  • Busvervoer is mogelijk tot en met april 2021 alleen voor scholen uit de regio Den Haag (Den Haag, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, Westland);
  • Van 1 mei tot en met 17 juli (dag voor de zomervakantie) is er geen busvervoer beschikbaar, klassen kunnen wel met eigen vervoer komen.
  • Scholen van buiten Den Haag en de regio kunnen alleen deelnemen als ze met eigen vervoer komen.

Inschrijven kan vanaf 10 mei 2021 t/m 2 juli 2022

Schrijf zo snel mogelijk in om te voorkomen dat de lessen zijn volgeboekt.

Op maat aanvragen voor projectdag/week kan ook

Voor een projectweek/dag kan er ook voor een aantal klassen tegelijk een aanvraag worden gedaan. Stuur een email met uw vraag naar cultuurmenu@bezoekplanner.nl en sbal@cultuurmenu.nl. Hiervoor wordt per verzoek/per klas € 5,50 kosten in rekening gebracht. In nauw overleg met de school worden er lesmomenten en eventueel busvervoer geregeld. Dit bedrag kan ook betaald worden met de CJP kaart.

Opgeven van klassen en reserveren

Bij het aanmaken van een reservering wordt gevraagd diverse gegevens in te vullen. Wilt u dit zo nauwkeurig mogelijk doen, dit is belangrijk voor het samenstellen van het rooster.

Vult u bij de gegevens altijd in:

  • alle klassen die u wilt opgeven met het juiste aantal leerlingen per klas
  • het niveau van de groep
  • de naam van de klassendocent die meegaat

Vervolgens wordt het leerjaar van de klas aangegeven. Daarna worden de beschikbare musea getoond. Na het selecteren van een museum kan een keuze worden gemaakt uit één van de beschikbare data.

Tenslotte wordt gevraagd of uw school nog gebruik wil maken van de huidige CJP Cultuurkaart van het schooljaar 2019/2020 of van het nieuwe schooljaar 2021/2022, of geen gebruik wil maken van deze kaart.