Doneer voor Cultuurmenu museumlessen

Voor kinderen van 4 t/m 16 jaar

Vul hier uw  persoonsgegevens in


Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Vul uw adres in als u meer dan 50 euro doneert en een strippenkaart wilt ontvangen

Bepaal uw giftbedrag én of u eenmalig/periodiek wilt doneren

Dit is het bedrag wat u gaat doneren! € -

De Stichting Gezamenlijke Projecten Haagse Musea biedt samen met twintig Haagse, een Delfts en een Rijswijks museum Cultuurmenu projecten aan voor het primair en voortgezet onderwijs uit Den Haag en de regio. Op een bijzondere manier wordt erfgoedonderwijs gegeven aan schoolgaande jeugd in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar.
De leerlingen bezoeken elk jaar een ander museum. De musea zorgen voor zeer complete en diverse lesprogramma’s waarbij de uiteenlopende collecties centraal staan. De stichting organiseert al 19 jaar deze museumprogramma’s met groot succes.
Cultuur- en erfgoededucatie is belangrijk voor alle kinderen en jongeren. Het verbreedt hun horizon, helpt om de wereld om hen heen beter te begrijpen en versterkt de ontwikkeling van eigen artistiek creatieve denkprocessen. In alle musea die deelnemen aan de cultuurmenuprogramma’s kunnen de leerlingen onderzoekend leren, ze kunnen er altijd zelf actief bezig zijn!

Jaarlijks doen 90 scholen en 25.000 leerlingen mee.

Het ontwikkelen van de lesprogramma’s gebeurt in nauw overleg met de scholen, zodat deze ook perfect passen binnen de leerlijnen van de scholen. De stichting verzorgt ook de planning van de lessen en veilig busvervoer van en naar de musea.
Om dit unieke erfgoedonderwijs ook de komende jaren te kunnen garanderen hebben we uw steun hard nodig.

STEUN ONS ALS PARTICULIERE DONATEUR

Vindt u het belangrijk dat leerlingen uit Den Haag en de regio onze ‘Cultuurmenu’ lessen volgen en staat u achter onze doelen? Help ons dan door een donatie te doen!
Wij houden u als donateur op de hoogte door middel van de nieuwsbrief die 2 x per jaar uitkomt. Hiermee krijgt u een kijkje in het erfgoedonderwijs. Daarnaast organiseren we ieder jaar bij voldoende belangstelling een donateursdag in een van de deelnemende musea met een bijzondere rondleiding. Bij een donatie van 50 euro ontvangt u een Cultuurmenu-museumstrippenkaart op naam om 1 x per jaar gratis diverse deelnemende Haagse musea te bezoeken. Per donateur zijn er maximaal 3 strippenkaarten verkrijgbaar. U ontvangt de kaart(en) rond twee weken na de donatie. Bij de entree/kassa van het museum is een ingevulde kaart met legitimatie verplicht.

STEUN ONS ALS BEDRIJFSDONATEUR

Bij een donatie van 50 euro ontvangt u een Cultuurmenu-museumstrippenkaart op naam om 1 x per jaar gratis diverse deelnemende Haagse musea te bezoeken. Per bedrijfsdonateur zijn maximaal 3 kaarten verkrijgbaar. U ontvangt de kaart(en) rond twee weken na de donatie. Bij de entree/kassa van het museum is een ingevulde kaart met legitimatie verplicht. Bij een donatie boven de 1500 euro kunnen wij uw logo vermelden op onze website en boven de 2500 euro ook op de Cultuurmenubus en in de brochures en affiches. Wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte met de nieuwsbrief. De stichting Gezamenlijke Projecten Haagse Musea heeft een ANBI-status.